Really? Oikeasti?

Vaikea olla hiljainen. Nyt erikoisesti viimeiset vuodet. On ilmestynyt niin paljon, ja eri konferenssit ja festaarit todella suuri ilmiö mikä liittyi shamanismi, shamaanin hoito ja shamanic- sana. 

Shamanismi Ei ole mindfulness, ei ole valoa ja rakkaus, ei ole shamanic jooga, ei ole shamanic tantra tai shamanistinen hengitystyö; ei ole intensiivinen katse, ei ole vaateista kiinni – tai kuinka paljon luita tai höyheenit heille on hiuksessa, tai shamanisten enkelihoito, tai erikoiset kengät, ei ole maskuliini-feminiini mitään, ei ole hitaasti soitettu rummut tai kulhot, ei ole hiljaisuus ja mantrat, tai kanavoi joku laulu; ei tule itsestä, ei ole jotain sisäinen minä, … its not psychology or psychotherapy, ei oo semmoisen cosmic consciousness. Ei palvele itse ja tai itse-kehitys, itse rakkaus tai hyväksyminen. itse itse itse ja oma napaa ja oma trauma ja oma “tarvitse kohdata oman varjo” ja oma napaa oma napaa… hoidossa myös. Ihmiset ovat hukassa nyt. Oikeasti MAAILMA ON HUKASSA koska kaikki mieti oma napa, oma kehitys, ikuisuus ja nuoruus. Ja käyttää sana mikä ei oikeasti liittyy mitä he tekivät. 

…Shamaanin-, Shamaanit, tietäjät, kunnon noidat, tai vólv hoito , – parantajat kaikki. Sanat mikä nouse mielessä kun mietin shamaanit mikä olen työskentelyn kanssa: laulajat, hiljainen, kova, on luja, raju, rajat, kova, uhraus, köyhyys rajalle; ei patriarkaalinen (Tengrism on); rummuttaa; sauva (tai keppi)taito; hurja; vähön jännitys; on tietoja sairauksien ja sen vastaava laulu; osa työskentele maan kanssa (eli kerää kasvaa hoitaa); kun love nouse voi iske! Myös on myötätunto mutta ei nieli kaikki mikä toinen puhuu; ”hallitse” shapeshifting ja hengen embodiment mikä tarkoittaa pysty toimimaan tämä maailmassa myös henkimaailmassa sama aikana; osa rukoilee; ja on henkiauttajat- esivanhemmat/opettajat/”eläin” luonto sukulaiset. Ja ei oman napa tuijottaminen.

He pääsevät sinne koska monta vuotta kymmeniä vuotta ja he Harjoitta ja harjoitta ja harjoittaa. Tuhansia kerta. Tää polku on palvelu palvelu palvelu. Kärsimys polku kyllä.

Ei kaikki on shamaanit-tietäjät- ei kaikki on parantaja. Voisimmeko Pitää semmoiset sanat/titteli/nimike heille mikä oikeasti tee semmoisen työtä? Sama kuin shamanistinen harjoittelija, tai noita. Tai vólv. Ei ole usein että he valitse semmoisen elämä. Ei kaikki hallitse sama taidot… 

Harner kutoa keino että on auttanut kolonialistit ja myös alkuperäiskansat muistaa heidän yhteys henkimaailmalle. Mikä oli syntynyt hänestä ja muutaman hänen opettajalta ja entiset opettajalta on saanut asia esille ja reclaim / uudistanut ihmisten kiinnostus oma juuret, heidän oma kulttuuri ja kuinka alistettu he ovat tullut, ja herännyt vanha henget/their master and mistress spirits eloon. Sitten tiet eroa. Henget opettaa. Paikka opettaa. Ja erilaiset opettajat ilmestyy. 

Kyllä, meille Kaikki on yhteys henkimaailmalle – se on meidän nenä edessämme – tämä maailma myös. Kaikki voi muistaa heidän oma indigenity. Oma animistinen juuret, ja harjoittaa maan läheinen polku – tietoja – taitoja… meille on, kaikki meistä löytyy esivanhemmat mikä ovat animisti/elää sopusoinnun luonnon kansa kanssa.

 ja nouse toinen asia: Navajo-terapia!! WTF!!! Ei ole semmoisen. Ei liittyy Navajon Kansat olleenkaan. Kuinka perustaja kehdata käyttää tämä nimike? Kuinka harjoittelijat tästä “terapiasta” pysty käyttää Kansan nimi kun koko homma ei ole mitään tekeminen heidän kanssa?? Onko Navajot antanut lupaa että he voivat käyttää heidän kansan nimi? Rumpu, suitsuke, neljä suunnat. Shit! If the Navajo Nation knew that there was such a thing being done using their name – and they were in the states??? That is the problem here, folk think they can get away with appropriation, with abuse, with becoming the colonialist, and operating from privilege. Time to stop and that is the only looking at our own belly buttons we need too….

next time Trauma and ancestors….

#animismi

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.